Test alert message!
Een oogliftend serum dat direct wallen, zwellingen en rimpels verwijdert.
 
Doelgroep:
- Alle huidtypes die een instant lifting effect nodig hebben
- Mensen die wat meer zelfvertrouwen nodig hebben
- Wallen en zwellingen onder de ogen
- Rimpels en lijntjes
 
Productgegevens:
Instant Eyelift is een verbazingwekkend, nieuw serum dat het resultaat van een cosmetische lift bewerkstelligt zonder chirurgie. Gebaseerd op een baanbrekende formulering, gebruikt door wereldberoemde chirurgen en make-up visagisten uit Hollywood, geeft dit serum een direct resultaat, dat de hele dag doorwerkt. Eyelift belooft de ultieme correctie van fijne lijntjes, zwellingen en rimpels in het gevoelige gebied om de ogen.
 
Ingrediënten:
1 Serum Albumin – deze antioxidant beschermt de huid rond de ogen tegen schade door vrije radicalen en fungeert als een “tijdelijke lift” met het unieke kenmerk dat het de huid tijdelijk rimpelloos maakt. Serium Albinum droogt op tot een strak filmlaagje over de rimpels.
 
Andere ingrediënten - gezuiverd water, sodium silicaat, serum albumin, dimethicone copolyol, methyl gluceth-20, hyaluronzuur, dextransulfaat, imidazolidinyl urea.
 
Gebruik:
Reinig de huid intensief voor u Instant Eyelift aanbrengt. Verwijder alle make-up en crèmes.
Schud het flesje licht vóór gebruik. Test het serum op de handpalm. Als de textuur van het serum korrelig is, schud het flesje nogmaals. Doe een paar druppels op de ringvinger. Breng 3 stroken aan onder het oog, in een halve maan beweging. De stroken beginnen aan de binnenzijde onder het oog

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder