Test alert message!
Instant Facelift is een serum dat het resultaat geeft van een facelift zonder operaties. Het vermindert gedurende de hele dag de zichtbaarheid van fijne lijntjes, rimpels en zwelling. Daarnaast versterkt en versoepelt het de huid al binnen vijf minuten na het aanbrengen.
 
Doelgroep:
- Mensen met rimpels en fijne lijntjes
- Voor alle huidtypes die een liftend effect nodig hebben
- Mensen die wat meer zelfvertrouwen nodig hebben
 
Productgegevens:
Instant facelift is een gespecialiseerde cosmetische behandeling die direct de huid lift, verstevigt en versoepelt. Daarnaast geeft het energie aan de vermoeide en uitgezakte huid. U lijkt meteen 10 jaar jonger. Door de combinatie van 3 gespecialiseerde liftende en verstevigende technologieën, vormt Instant Facelift een matrix op de huid die ervoor zorgt dat de huid strak en stevig wordt en dat de zichtbaarheid van rimpels en fijne lijntjes vermindert.
 
Ingredienten
Gezuiverd water, argan olie, kernel extract, sodium cocoyl, glutamaat, carbomer, soja proteïne, phtalate, Senegal (acacia) gom, gedroogde rhizobian gum, isopropyl myristate, stearinezuur, glycolstearaat, aminomethyl propanol, stearaat SE, glyceryl stearaat, PEG-100 stearaat, pentylene glycol, glycerine, sodium lactaat, lactisch zuur, serine, urea, sorbitol, sodium chloride, allantoin, petrolatum, mineralenolie, polysorbaat 60, thriethanolamine, dimethicone, cetylalcohol, phenoxyethanol, methylparaben, ethylparaben, butylparaben, propylparaben, isobutylparaben, geurstoffen (parfum), disodium EDTA, citral, geraniol, hexyl cinnamaldehyde, limonene, linalool.
 
Gebruik
Na het reinigen van de huid (met Skin Doctors Accelerating Cleanser) brengt u een paar druppels van Instant Facelift aan op uw vingertoppen. Breng de crème in een draaiende opwaartse beweging aan op het gezicht, vermijd het gedeelte om de ogen. Wacht een paar minuten en voel het effect! Perfect voor als u een date heeft of voor dagelijks gebruik.

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Alleen voor uitwendig gebruik.
Vermijd het gebied rond de ogen.
Mocht het toch in de ogen komen direct spoelen met water.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder