Test alert message!

Sleepzz Gezonde nachtrust - Kruidenpreparaat


- Geeft ontspanning voor het slapen door lavendel*

- Ondersteunt gezonde slaap door lavendel*

- Helpt uitgerust wakker worden door slaapmutsje*

*gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating


Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

Lavendelolie 50 mg

Slaapmutsje 50 mg

Melatonine 0,29 mg


Ingredienten

SOJAolie, VISgelatine, lavendelolie (lavandula angustifolia), slaapmutsje extract (eschscholzia californica), glansmiddel (glycerol), emulgator (glycerol monostearaat), glansmiddel (sorbitol), verdikkingsmiddel (bijenwas), emulgator (SOJAlecithine) kleurstoffen (titaandioxide, indigotine), melatonine


Gebruik

Vanaf 18 jaar: 1 uur voor het slapen gaan 1 capsule innemen. Capsule in zijn geheel doorslikken met bijvoorbeeld water. Houd bij voorkeur één vast tijdstip aan.


Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.


Fabrikant

Vemedia BV

Verrijn Stuartweg 60

1112 AX  Diemen


Dit product is een voedingssupplement.


Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder