Test alert message!

Sleepzz Slaapmutsje en Plantaardige Melatonine 0,29 mg bevat het plantaardige extract van slaapmutsje en melatonine uit de plantaardige grondstoffen Alfalfa, Chlorella en Rijstplanten. 
Geeft geen gewenning.

- slaapmutsje ondersteunt het behoud van een gezonde/natuurlijke nachtrust*
*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet
0,29 plantaardige melatonine
50 mg slaapmutsjekruid

Ingredienten
Vulstoffen (isomalt, cellulose), Valeriaanextract (Valeriana officinalis L.) Herbatonin* (Oryza sativa Jarrah, Medicago sativa  Chlorella vulgaris Beyerinck), vulstof (hydroxypropylcellulose), slaapmutsje extract (Eschscholtzia californica champ), antiklontermiddel (magnesiumstearaat)

Gebruik
Dosering: 1 uur voor het slapen gaan 1 tablet innemen. Tablet in zijn geheel doorslikken met bijvoorbeeld water. Houd bij voorkeur een vast tijdstip aan. 
Sleepzz Melatonine 100% Plantaardig kan regelmatig en gedurende langere tijd gebruikt worden. 
Het gebruik wordt afgeraden onder de 12 jaar, bij auto-immuunziekten, diabetes, epilepsie, lever- of nierproblemen, zwangerschap en borstvoeding en bij gebruik van bloeddrukgeneesmiddelen.

Afgesloten bewaren, buiten bereik van kinderen.

Fabrikant
Vemedia BV
Verrijn Stuartweg 60
1112 AX Diemen

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder