Voor een goede nachtrust is de productie van serotonine en melatonine van belang. Deze stoffen spelen in ons lichaam een rol bij emoties en het slaap-waakritme. Sleepzz Power Sleep® bestaat uit een speciale combinatie van melatonine, valeriaan, B-vitaminen en tryptofaan. De samenhang tussen deze natuurlijke ingrediënten ontspant de geest en ondersteunt de lichaamseigen aanmaak van serotonine en melatonine. Dit heeft een rustgevende invloed én bevordert uw natuurlijke slaap.

–  Bevordert uw natuurlijke slaap.
–  Bij spanning en innerlijke onrust.

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet: 

    *%ADH
L-tryptofaan 400 mg  
Eschscholtzia californica 250 mg  
L-Lysine Hydrochloride 100 mg  
Valeriaanextract 100 mg  
Vitamine B3 18 mg 112,5%
Vitamine B6 3,5 mg 250%
Vitamine B5 6 mg 100%
Melatonine 0,29 mg  

*%ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.


Ingredienten
l-tryptofaan, slaapmutsje (eschscholtzia californica), vulstoffen (cellulose, dicalciumfosfaat, siliciumdioxide), l-lysine HCI, valeriaan (valeriana officinalis), antiklontermiddel(magnesiumstearaat, stearinezuur, talk), nicotinamide, calciumpantothenaat, glansmiddelen (hydroxypropylmethylcellulose, bijenwas, carnaubawas), pyridoxine HCI, kleurstof (titaandioxide), melatonine, bevochtigingsmiddel (polysorbaat 80)

Gebruik
1 a 2 uur voor het slapen gaan een tablet met water innemen.
Het gebruik wordt afgeraden bij kinderen tot 18 jaar, overgevoeligheid, gebruik van anti-depressiva, alcohol en benzodiazepines, bij auto-immuunziekten, zwangere vrouwen en borstvoeding.

Koel en droog bewaren.

Fabrikant
Vemedia BV
Verrijn Stuartweg 60
1112 AX Diemen

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder