Test alert message!

SNP Vitaliteit energie pack 2

Dit pakket is ten zeerste aan te raden bij vermoeidheid, zoals bijvoorbeeld na een operatie, na een zware therapie, bij voorjaarsmoeheid, helpt om opnieuw fit te worden, geeft werkelijk een energieboost, versterkt de levenskracht, geeft meer energie, heeft een gunstige invloed op de gezondheid, stimuleert het behoud van de gezondheid, verbetert het geheugen, heeft een gunstige invloed op het uithoudingsvermogen, bewerkstelligt de algehele normalisering van de lichaamsfuncties, verhoogt de weerstand van het organisme, ondersteunt het natuurlijk afweersysteem van de lichaamscellen, stimuleert het immuunsysteem, bevordert de stofwisseling en heeft een gunstige invloed op de bloedsomloop.
De bio- energetische orthomoleculaire voedingssupplementen uit de energiepakketten van SNP zijn op een heel speciale manier ontworpen.
De ingrediënten werden namelijk onderling zó uitgedokterd dat ze een heel aparte combinatie vormen met een optimaal resultaat als gevolg.
Het is dan ook niet meer dan logisch dat een SNP- Pakket veel doeltreffender is dan enkele aparte losse producten!

Samenstelling Oester-extract:
60 capsules, per capsule 700 mg oester-extract, taurine, koninginnegelei, chlorella, zink, niacinamide(vit B3), hulpstof: microkristallijne cellulose, antiklontermiddelen: plantaardig magnesiumstearaat, siliciumdioxide, gelatine-capsule.
RI*:  zink = 87%  -  vitamine B3 = 94%.
*RI = Referentie Inname per capsule.

Samenstelling Zalmolie:
120 capsules, per capsule 650 mg zalmolievisolievisgelatine-capsulevitamine K2 mena Q7™, vitamine D3, vitamine E, DL-alpha-tocoferol concentraat, kleurstoffen: ijzeroxide, titaniumoxide, visgelatine-capsule.
per capsule: 330 mg EPA - 220 mg DHA
RI*:
 vitamine K2=200% -  vitamine D3=92% -  vitamine E=168%.
*RI = Referentie Inname per dag.

Ingredienten
Oester-extract: OESTER EXTRACT (weekdier), taurine, koninginnegelei, chlorella, zink, niacinamide (vit B3), hulpstof: microkristallijne cellulose, antiklontermiddelen: plantaardig magnesiumstearaat, siliciumdioxide, gelatine-capsule.

Zalmolie: ZALMOLIE (vis), VISOLIE, VISGELATINE-capsule, vitamine K2 mena Q7™, vitamine D3, vitamine E, DL-alpha-tocoferol concentraat, kleurstoffen: ijzeroxide, titaniumoxide, visgelatine-capsule

Gebruik
Oester: 2 x 1 capsule per dag
Zalm: 2 x 2 capsules per dag

Fabrikant:
Super Nature Products Europe BV
Schootense Dreef 22
5708 HZ Helmond

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder