Test alert message!

Solaray Biotine 1.000 µg – Vitaminenpreparaat

Bevat zoetstof.


Biotine is een essentieel vitamine B (B8) en bevat per dagelijkse dosering van 1 zuigtablet 1.000 µg biotine en 500 mg bètacaroteenpoeder.


Biotine draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel en tot de instandhouding van normaal haar, normale huid en slijmvliezen.

Samenstelling per dagdosering (1 zuigtablet)   %RI*
Biotine 1.000 µg 2.000%
Bètacaroteenpoeder    500 mg  
*%RI = Referentie-inname    

Ingredienten

Zoetstof (sorbitol), smaakversterker (natuurlijke sinaasappelsapsmaakstof met andere natuurlijke smaakstoffen), antiklontermiddel (magnesiumstearaat, siliciumdioxide), verdikkingsmiddel (cellulose), bètacaroteenpoeder, biotine.


Gebruik

Eenmaal daags 1 zuigtablet in de mond of onder de tong langzaam laten oplossen.


Bij kamertemperatuur en droog bewaren.


Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.


Fabrikant

B. Nagel BV

Bosberg 41

7271 LE Borculo


Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder