Test alert message!

Solaray Zwarte knoflook gefermenteerd 500 mg - kruidenpreparaat

Gefermenteerde zwarte knoflook is het resultaat van enzymatische fermentatie van gewone knoflook, waardoor de kleur verandert van wit naar zwart. Gewaardeerd in de Aziatische keuken om zijn unieke smaak, breekt fermentatie de actieve zwavelverbindingen in knoflook af, waardoor het gemakkelijker te verteren is. Door fermentatie ontstaat s-allylcysteïne (SAC), dat uniek is voor zwarte knoflook.

Zwarte knoflook gefermenteerd 500 mg bevat per dagelijkse dosering van 1 vegetarische capsule 500 mg gefermenteerde zwarte knoflook bol.

Geschikt voor vegetariërs.

Samenstelling per dagdosering (1 vegetarische capsule)  
Gefermenteerde zwarte knoflook bol 500 mg

Ingredienten
Gefermenteerde zwarte knoflook bol (Allium sativum), plantaardige cellulose capsule, vulstof (cellulose, rijstzemelenextract), antiklontermiddel (siliciumdioxide).

Gebruik
Eenmaal daags 1 capsule tijdens de maaltijd innemen met voldoende water.

Bij kamertemperatuur en droog bewaren.

Onvoldoende gegevens bekend over gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding. Raadpleeg een deskundige bij medicijngebruik en ziekte.

Distributeur
B. Nagel BV
Bosberg 41
7271 LE Borculo

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder