Test alert message!

Magnevite magnesium glycerofosfaat - Mineralenpreparaat


Magnesium draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid en tot een normaal energieleverend metabolisme.

Magnesium draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel, de spieren, een normale psychologische functie en tot vermindering van vermoeidheid.


Samenstelling per tablet:

Magnesiumglycerofosfaat 900 mg

met 100 mg elementair magnesium (26,7% ADH*)

*ADH - Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Ingredienten

Magnesium glycerofosfaat, met elementair magnesium, vulstof (microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat, siliciumdioxide), glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, polyfructose, talk, hydroxypropyl cellulose, katoenzaadolie, kokosnootolie).Gebruik:

1 maal per dag 1 tot 3 tabletten bij de maaltijd of 's avonds voor het slapen.

Fabrikant

Springfield Nutraceuticals BV 

Simon Stevinstraat 15 

3261 MG Oud-Beijerland


Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.


02-2016
 


Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder