Test alert message!
De SquidSoap zeepdispenser is voorzien van een vrolijke oranje inktvis. Door simpelweg op de dispenser te drukken, verschijnt er een gekleurde stempel op de hand. Met behulp van de zachte zeep was je je handen weer snel schoon. Wel zo fris en heel leuk dus! Extra gaaf is dat de groene of oranje inktvis van de dispenser gehaald kan worden. Zo wordt het niet alleen leuk om je handen te wassen in de keuken of in het toilet. Maar is het ook leuk en leerzaam speelgoed voor in de badkamer.

Ingrediënten
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamide diethanolamine, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Parfum (Fragrance) PEG-150 Distearate, Citric Acid, Glycerin, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone, Limonene (ink) Glycerin, Propylene Glycol, Aqua Polysorbate 80, '+/-' C.I. 16035, CI19140, CI42090, CI45430.

Waarschuwing
Verstikkingsgevaar (kleine onderdelen). Speelgoed niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Het stempelkussen kan opnieuw geactiveerd worden met een druppel water. De doorzichtige dop verwijderen en weggooien. Aanraking met de ogen vermijden. In geval van aanraking met de ogen ruim uitspoelen met ruim water.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder