Test alert message!

Basis Combinatie


Kernbegrippen van deze combinatie zijn: Het gevoel totaal vast te zitten en niet weten waar te beginnen. Het lijkt alsof je hele emotionele systeem in de war is.


Samenstelling

Bronwater met energetische imprint van trillingen van planten met alcohol ter conservering alcoholpercentage 20% v/vCombinatie van:

Star of Bethlehem, Roos, Peer, Bali, Madelief, Immortelle, Komkommerkruid, Moederkruid, Komkommerkruid II, Hosta, Turkoois, 3 Eenheid, Houttuynnia Cordata, Vuurdoorn, Kerspruim, Hortensia, Wilde Appel


Ingredienten

Bronwater met energetische imprint van trillingen van planten met alcohol ter conservering alcoholpercentage 20% v/vGebruik:

Tenzij niet anders aangegeven door adviseur, therapeut of arts gelden de volgende dosering: 4 tot 6 maal daags 4 druppels direct onder de tongFabrikant:

Star Remedies B.V.

Sloterweg 150

1171 CV

Badhoevedorp


Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder