Star Remedies Combinatie 7

Niet tegen onrecht kunnen, angst voor oorlog, overenthousiast zijn, idealistisch, geestelijk uitgeput zijn, malende gedachten hebben,  niet in slaap kunnen komen, ’s morgens vermoeider wakker worden dan ’s avonds bij het naar bed gaan, verdriet.
 
De heftigheid van wat er gebeurt in de wereld wordt “gefilterd” en daardoor lijdt je er minder onder. Het maakt alles wat zachter waardoor je minder “hartzeer” hebt. De niet aflatende inspanning verandert in meer innerlijke rust waardoor je geestelijk minder moe bent en je de “knop” van jouw malende gedachten kan stopzetten en hierdoor sneller de slaap kan vatten. De pijn van oud zeer, oude trauma’s en (oud) verdriet verdwijnt.

Ingrediënten:
Samenstelling
Bronwater met energetische imprint van trillingen van planten met alcohol ter conservering alcoholpercentage 20% v/v

Gebruik:

Tenzij niet anders aangegeven door adviseur, therapeut of arts:
4 tot 6 maal daags 4 druppels direct onder de tong
 
Fabrikant:
Star Remedies B.V.
Sloterweg 150
1171 CV Badhoevedorp
 
Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

08-2015

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder