Strepfen spray 8,75 mg flurbiprofen vermindert zwelling en verlicht bij acute keelpijn. Voor een krachtige aanpak van keelpijn, tot wel 6 uur lang.

Geneesmiddel

Samenstelling
Werkzame stof: Flurbiprofen
Hulpstoffen: Betadex, Dinatriumfosfaatdodecahydraat, Citroenzuurmonohydraat, Methylparahydoxybenzoaat (E218), Propylparahydroxybenzoaat (E216), Natriumhydroxide, Muntsmaakstof, Kersensmaakstof
N-2,3-trimethyl-2-isopropylbutanamide, Natriumsacharine, Hydroxypropylbetadex, Gezuiverd water

Dosering
Eén dosis van 3 sprays achter in de keel om de 3 tot 6 uur indien nodig. Gebruik maximaal 5 doses in 24 uur. Eén dosis (3 sprays) bevat 8,75 mg flurbiprofen. Gebruik dit geneesmiddel niet bij kinderen en jongeren tot 18 jaar. Uitsluitend voor oromucosaal gebruik.
- Spray alleen achter in de keel
- Niet inademen tijdens het sprayen
- Gebruik niet meer dan 5 doses (15 sprays) per 24 uur

Aanwijzing voor gebruik
De pomp activeren
Als u het pompje voor de eerste keer gebruikt (of als u het lange tijd hebt bewaard), moet u het eerst activeren. Richt het mondstuk van u af en spray minstens vier keer tot er een fijne, gelijkmatige mist ontstaat. Het pompje is dan geactiveerd en klaar voor gebruik. Als het product een tijdje niet gebruikt is, richt u het mondstuk van u weg en spray minstens één keer om een fijne, gelijkmatige mist te verkrijgen. Zorg er altijd voor dat er een fijne, gelijkmatige mist wordt ontstaat vóórdat u het product toedient.

Gebruik van de spray
Richt het mondstuk naar de achterkant van de keel. Met een soepele, snelle beweging drukt u het pompje drie keer in, zorg ervoor dat u het pompje bij elke spray volledig indrukt en neem na elke spray de vinger van de top van het pompje. Niet inademen tijdens het sprayen.

Niet gebruiken bij:
Wanneer mag u dit middel niet gebruiken?
- als u allergisch bent voor flurbiprofen, andere niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID’s), aspirine (acetylsalicylzuur) of voor één van de andere stoffen in dit geneesmiddel.
- als u ooit een allergische reactie heeft gehad na gebruik van niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID’s) of aspirine (acetylsalicylzuur); bijv. astma, fluitende ademhaling, jeuk, loopneus, huiduitslag, zwelling.
- als u een zweer of bloeding in uw maag of zweer in uw darmen heeft of minstens tweemaal heeft gehad.
- als u ooit een ernstige darmonsteking (colitis) heeft gehad.
- als u ooit na gebruik van NSAID geneesmiddelen bloedstollingsproblemen of bloedingsproblemen heeft gekregen.
- als u in de laatste 3 maanden van uw zwangerschap bent
- als u ernstig hartfalen, ernstig nierfalen of ernstig leverfalen heeft.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Verantwoordelijk voor het in de handel brengen:
Reckitt Benckiser Healthcare B.V.
Siriusdreef 14
2132 WT Hoofddorp

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder