Test alert message!

Met dit boek kun je precies bepalen wat de hoofdoorzaak van je opgeblazen gevoel is, of dit nu de kunstmatige zoetstoffen in je sportdrank zijn, het hoestmiddel dat je gebruikt, een niet-herkend schildklierprobleem of een van de andere 101 veelvoorkomende oorzaken. 
Begrijpen wat er achter je pijn en ongemak zit is de sleutel om voor altijd je opgezette buik kwijt te raken. Als je jouw aandoening precies hebt vastgesteld, biedt dr. Chutkan een duidelijk actieplan om de achterliggende oorzaak te verhelpen, je systeem te herstellen en je spijsverteringskanaal als een goed geoliede machine te laten lopen. 
Direct herstel ligt binnen handbereik - nog heel even, en je bent weer helemaal jezelf!

Dit van-A-tot-Z-handboek is een must om voorgoed van je opgeblazen gevoel af te komen.

"Als je dat vreselijke opgeblazen gevoel helemaal beu bent, biedt dr. Chutkan een nieuw 'recept' om je darmen vóór je te laten werken, niet tegen je."
- Sara Gottfried, arts, auteur van de New York Times bestseller Je hormonen in het gareel

over de auteur:
Robynne Chutkan, arts, is een van de bekendste gastroenterologen van de Verenigde Staten, en is staflid van het Georgetown University Hospital. 
Ze helpt haar patiënten niet alleen een langer, maar ook een beter leven te krijgen. 
Ze is ook enthousiast snowboarder, marathonloper en Vinyassa-yogabeoefenaar.
Als je last van een opgeblazen gevoel hebt en naar oplossingen zoekt, heb je het juiste boek in handen. In haar gastro-enterologiepraktijk, het Digestive Center for Women, heeft dr. Robynne Chutkan duizenden vrouwen geholpen van hun opgeblazen gevoel af te komen, zodat ze weer in hun strakke jeans pasten, en waarschijnlijk kan ze jou ook helpen.

Dr. Chutkan is tevens auteur van Darmeuforie en De microbioomoplossing, ook uitgegeven door Succesboeken.nl

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder