Test alert message!
• Sun Vaatwas Machinereiniger ontvet en ontkalkt
• Verlengt de levensduur van uw vaatwasser
• Gebruik Sun Machinereiniger één keer per maand voor het beste resultaat
• Voor het perfecte vaatwasresultaat
• De vaatwasmachinereiniger van Sun is makkelijk in gebruik
• Goed voor 3 schoonmaakbeurten voor je vaatwasmachine
In het moderne huishouden is een vaatwasmachine bijna onmisbaar. Bij regelmatig gebruik van je vertrouwde vaatwasmachine zal deze onbeslist toe zijn aan een nodige schoonmaakbeurt. De vaatwasser zal dan ook geplaagd zijn door mogelijke kalkaanslag en vetresten. Hierdoor kunnen de vaatwasser en de sproeiarmen ook verstopt raken waardoor de vaatwasser minder goed zijn werk kan doen. Tevens zal dit geen aangename geur met zich meebrengen. Geen nood! Want wij hebben hier namelijk de perfecte oplossing voor. Sun Machinereiniger reinigt en verwijdert vet- en kalkaanslag die zich vormt in de filter, leidingen, sproeiarmen en andere moeilijk toegankelijke plekken in uw vaatwasmachine. Gebruik het ten minste één keer per maand, zodat de vaatwasser lange tijd optimaal kan werken en zo de levensduur van uw machine te verlengen. Bovendien zorgt dit er ook voor dat je vaat frisser uit de vaatwasser zal komen. Het is makkelijk te gebruiken en u kunt het product het werk laten doen. Met één aankoop heeft u al genoeg om uw vaatwasser 3 maanden schoon te houden.
Gebruiksaanwijzing: 1. Neem alle vaat uit uw machine. 2. Vul het doseerbakje met een zakje Sun Machinereiniger. 3. Sluit uw vaatwasser en kies een normaal/intensief programma. 4. Gebruik de Sun Machinereiniger maandelijks voor een optimaal resultaat.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder