Biologisch astragalus poeder. Astragalus wordt gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde met Chinese naam "Huang Qi".

Ingredienten
Biologische astralagus poeder raw 

Voedingswaarde per 100gr 
Energie 1485 kJ / 355 kcal
Vetten 2 g
Waarvan verzadigd 2 g
Koolhydraten 76 g
Waarvan suikers 20 g
Vezels 52 g
Eiwitten 8 g
Zout 96 mg
Vitamines
Vitamine A 0 g
Vitamine C 0 g
Mineralen
Calcium 229 mg
Ijzer 1 mg

Gebruik
Astragalus poeder kan dagelijks genomen worden in een dosering van 250 - 500 mg. Er zijn mensen die sterk reageren op astragalus, begin daarom met een lage dosis. Bij langdurig gebruik enkele weken rustpauze inlassen. Sprenkel astragalus poeder over voeding of meng door dranken. Astragalus poeder is neutraal van smaak.

Astralagus is een immuum-stimulerend kruid. Het is daarom niet aan te bevelen om het in te nemen als je een autoimmuum ziekte hebt of medicijnen inneemt die werken op het immuum systeem, zoals cyclophosphamide. Ook is aangetoond dat astralagus de afbraak van Lithium in je lichaam verhinderd, neem dit kruid dus niet als je lithium slikt. Ook kan het de bloedsuiker en bloeddruk beinvloeden. Het is dus altijd verstandig om informatie in te winnen bij je (natuurgeneeskundig) arts voordat je Astragalus wilt gaan gebruiken.

Fabrikant
Z-Company
Spaarpot 115A
5667 KW Geldrop

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder