Test alert message!

Swisse ultiplus magnesium bevat magnesiumcitraat, een gemakkelijk opneembare vorm van magnesium die bijdraagt aan het behoud van een goede gezondheid.


- Magnesium is goed voor de werking van de spieren.

- Magnesium en vitamine B6 zorgen mede voor het goed functioneren van het zenuwstelsel. 

- Magnesium en vitamine B6 activeren je natuurlijke energie in het lichaam en ondersteunen het energieniveau. Ze helpen om vermoeidheid te verminderen.


Samenstelling per dagdosering van 2 tabletten:
    *%ADH
Magnesium (magnesiumcitraat) 300 mg 80%
Vitamine B6 (pyridoxinehydrochloride) 9,5 mg 679%

*%ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid


Ingredienten

Magnesium, vulstoffen: cellulose, hydroxypropylcellulose, vernette natriumcarboxymethylcellulose, coating*, antiklontermiddelen: magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide, vitamine B6.

*Coating: verdikkingsmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose, kleurstoffen, titaandioxide, ijzeroxiden en-hydroxide, bevochtigingsmiddel: vetzuren, vulstof: talk.


Gebruik

Twee tabletten per dag, tijdens of direct na een maaltijd.

Hoge doseringen magnesium kan leiden tot lichte maagdarmklachten bij sommige mensen. In dergelijke gevallen wordt geadviseerd om de dosering te verdelen over de dag, minder tabletten in te nemen of de tablet te halveren.


Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar


Fabrikant

Procter & Gamble Nederland BV

Watermanweg 100 

3067 GG Rotterdam


Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder