Test alert message!
Tot 24 h flexibele style controle voor steile hairstyles, zonder de haardroger te gebruiken.
• Verzwaart het haar niet, plakt niet
• Anti-pluis effect
• Natuurlijk gevoel en makkelijk uit de borstelen


Smoothening effect fights frizz
Natural hair feeling
Sterkte: 2/5
24 h control


New Syoss - Professional performance.


Aanbrengen op handdoekdroog haar. In kleine hoeveelheden sprayen op een afstand van 30 cm. Steil het haar met een haarborstel. Bij verstopping de sproeikop met warm water spoelen. Goed schudden voor gebruik.


Waarschuwingen
Gevaar. Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in een vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C. Buiten het bereik van kinderen houden. Voor gebruik het etiket lezen. Alleen gebruiken in goed geventileerde ruimtes. In kleine hoeveelheden sprayen. Niet in de ogen spuiten.


Ingrediënten
Aqua, alcohol denat., dimethyl ether, butane, VP/VA copolymer, behentrimonium chloride, trisiloxane, panthenol, isobutane, parfum, isopropyl alcohol, linalool, butylphenyl methylpropional, limonene, hexyl cinnamal, citronellol, benzyl alcohol, geraniol, alpha-isomethyl ionone

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder