Test alert message!
Tot 2 x meer volume en spotlight gloss. Makkelijk uit te borstelen.


Tot 2 x meer volume
Sterkte 4


Syoss, ontwikkeld met en getest door kappers, versterkt het haar en biedt een perfecte balans tussen 48u langdurige fixatie en soepelheid. Voor salon-schitterend haar, elke dag.


1. Zo creëer je je big sexy volume look: lok voor lok aanbrengen vanaf de haaraanzet tot aan de punten en vervolgens het haar opsteken. Spray in kleine hoeveelheden op een afstand van 15cm.
2. Gebruik als finish van elke style voor een luchtige fixatie en een prachtige glans. Spray in kleine hoeveelheden op een afstand van 30 cm rond het hoofd.
3. Opgestoken of los, je kunt vrij experimenteren want de hairspray is makkelijk uit te borstelen en laat geen restjes achter.
4. Gebruik ook Syoss Big Sexy Volume Mousse voor nog meer volume vanaf de haaraanzet.


Waarschuwingen
Gevaar. Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C. Buiten bereik van kinderen houden. Voor gebruik het etiket lezen. Alleen gebruiken in goed geventileerde ruimtes. Niet in de ogen spuiten.


Ingrediënten
Alcohol denat., butane, propane, vinyl caprolactam/VP/Dimethylaminoethyl methacrylate copolymer, isobutane, trisiloxane, parfum, aqua, panthenol, linalool, butylphenyl methylpropional, limonene, lauryl pyrrolidone, hexyl cinnamal , citonellol, benzyl alcohol, geraniol, alpha-isomethyl ionone

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder