Test alert message!

In bepaalde situaties is het erg belangrijk om geconcentreerd te blijven en om je aandacht er bij te houden. Deze Fresh focus tea van Teatox kan je daar perfect bij helpen.

Fresh focus tea bestaat voor 60% uit groene thee en bevat daarnaast eucalyptus, ginkgo en ginseng. De thee heeft een heerlijke frisse en minty smaak en zal je gedurende elk moment van de dag helpen om goed gefocust te blijven.

De thee van Teatox bestaat voor 100% uit natuurlijke ingredienten. Er zijn geen kunstmatige toevoegingen aan de thee gedaan. De producten van Teatox dragen allemaal bij aan de juiste harmonie tussen lichaam, ziel en geest. Het is juist die harmonie die we in deze drukke, hectische moderne tijd vaak kwijt zijn. 

De theeën van Teatox dragen bij aan een gezondere levensstijl op basis van natuurlijke kracht. De verschillende lijnen zijn speciaal ontwikkeld zodat ze perfect passen in ieders dagelijks leven. 

Tip: Fresh focus is ook heerlijk om als ijsthee te drinken.

Ingredienten
Green tea, orange peel, ginger root, applemint, rosemary, eucalyptus, gingko, guarana, ginseng. All of the ingredients are from certified organic farming.

Droog bewaren

Fabrikant
Teatox GMBH
Kopenicker str. 154
D-10997 Berlin
Duitsland

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder