Het biedt de hele dag comfort, droogheid en zekerheid en blijft dankzij de plakstrip altijd op de juiste plek in het ondergoed zitten, zodat u zonder zorgen door kunt gaan met uw bezigheden. De nieuwe TENA Men Level 1 is nu kleiner, discreter en ademend.

TENA Men is zo onopvallend dat niemand ziet dat u het draagt. De unieke Lock Away Core bevat microabsorbens die de vloeistof absorberen en weghouden van het lichaam. Bovendien is er de extra zekerheid van Odour Control voor een fris gevoel. Level 1 is voor mannen die enkele druppels urine verliezen.

  • Discrete anatomische pasvorm, speciaal ontworpen voor mannen.
  • De plakstrip houdt het verband op zijn plaats in het ondergoed.
  • Odour Control vermindert het risico op ongewenste geurtjes.
  • De toplaag voelt aan als stof, voor een natuurlijk draagcomfort.
  • Lekvrije steunlaag voorkomt vlekken op kleding en voelt aan als stof, voor een natuurlijk draagcomfort.
  • Doeltreffende absorptiekern met superabsorberende korrels.

Hoe draagt u het
Verwijder de beschermlaag van de plakstrip en houd het verband tegen uw lies met de plakstrip tegen uw ondergoed . De puntige kant loopt tussen uw benen van voren naar achteren. Trek uw ondergoed recht, tot het gemakkelijk zit.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder