Een zachte en flexibele stoker die interdentaal reinigen gemakkelijker maakt, voornamelijk tussen de nauwe ruimtes achterin de mond. De stoker is erg dun en kan in sommige gevallen de Dental Floss vervangen. De lichte structuur op de stoker geeft een beter reinigingseffect en de comfortabele grip maakt het gebruik van de stoker gemakkelijker. Na gebruik kunt u de stokers afspoelen en nogmaals gebruiken. Verpakking bevat handig opbergdoosje. Deze is ook te gebruiken voor de TePe houten tandenstokers. 75 stokers en een opbergdoosje per verpakking.

"De plastic tandenstoker is een zachte en flexibele stoker die interdentaal reinigen, met name in nauwe ruimtes,  gemakkelijker maakt.
De stoker is erg dun en kan in sommige gevallen een flosdraad vervangen.
De lichte structuur op de stoker geeft een beter reinigingseffect en de comfortabele grip maakt het gebruik van de stoker gemakkelijker."

Gebruik
Plaats het uiteinde van de tandenstokers van uw tandvlees af.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder