Test alert message!

De Luizenvanger™ is een nieuwe behandeling tegen hoofdluizen : door middel van vacuüm kammen worden volwassen en jonge luizen van de hoofdhuid verwijderd !
De Luizenvanger™ is veilig voor iedere en : verwijdert luizen zonder enig risico bij baby's, kinderen en ouders !
De Luizenvanger™ is volkomen natuurlijk en ongevaarlijk : er komen geen pesticides, medicijnen of chemische behandelingen aan te pas !
Effectief : Het vacuüm kammen met De Luizenvanger™ is 87% effectief bevonden na een serie van 5 behandelingen volgens een wetenschapelijke studie van Dr.Hoegholm van de Deense Naestved Universiteit. In een recente Britse studie van de Londen School of Hygiene and tropical medicine was zo'n 57% van de kinderen zijn luizen kwijt geraakt bij gebruik van de 'Bug Buster kit' (een nat-kam-methode) tegen slechts 13% succes bij de scheikundige behandeling.
Goedkoop : De Luizenvanger™ kan telkens weer gebruikt worden voor verschillende leden van het gezin, en kan zelfs verder doorgegeven worden. Elke Luizenvanger™ wordt geleverd met 6 filters en 6 kammetjes. Deze kunnen vele malen gebruikt worden voor ze versleten zijn.
Snel : Wanneer de Luizenvanger™ efficiënt wordt toegepast neemt dit slechts 15 minuten per behandeling, met 5 behandelingen gedurende 12 à 14 dagen. Een luizencontrole gaat nog veel vlugger ! En wanneer je nu bestelt heb je hem morgen of overmorgen reeds thuis!
Fantastisch om te controleren op luizen : Krijgt U een brief van school waarin luizengevaar wordt gemeld ? Geen probleem: controleer vlug je gezin met de Luizenvanger™ . Zonder risico's !

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder