Test alert message!

Een snelle, drug-free manier om buikkrampjes of een insectenbeet te verlichten. TheraPearl voor kids is kleurrijk en gevormd als dier, en zorgt voor kalmering en herstel.

TheraPearl is er bij blauwe plekken, verstuikingen en kneuzingen. Als uw kinderen pijn hebben wil je dat ze zich NU beter voelen. Voor die gevallen is TheraPearl er. 

TheraPearl Kids heeft de “Parent Tested-Parent Approved” award gewonnen voor de hoge kwaliteit en de hulp die het aan kinderen biedt. Het bevat geen zware metalen, lood, BPA en ftalaten/weekmakers. Ze zijn veilig, hypoallergeen, herbruikbaar en lekken of druppelen niet.

Gebruik
Of het nu bevroren of verwarmd is, de Pearl Technology houdt zijn temperatuur gemakkelijk gedurende de 20 minuten (aanbevolen duur), en vormt naar het lichaam voor de perfecte pijnverlichting.

Bevroren is het zeer gemakkelijk aan te brengen; de Pearl Technology wordt koud genoeg om effectieve ijstherapie toe te passen, zonder aan flexibiliteit te verliezen. Niet stijf, puntig of oncomfortabel; bevroren TheraPearl producten blijven zacht voor de huid en vormen naar het lichaam voor de perfecte pijnverlichting.

Door de Pearl Technology in TheraPearl te verwarmen in de magnetron is het de perfecte oplossing om de spieren te laten ontspannen en de doorbloeding en het herstel te bevorderen. Doordat het zowel koud als warm gebruikt kan worden is het het ideale, herbruikbare, product voor pijnverlichting.

Distributeur: 
OTC Medical BV
St. Canisiussingel 28
6511TJ Nijmegen

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder