Test alert message!

Henna color poeder rood versterkt zorgt voor een snelle en krachtige roodkleuring bij donkerblond en bruin haar. Ook grijs haar wordt op een betrouwbare manier bedekt. Het haar wordt volumineus en krijgt een zijdeachtige glans. Na iedere poederkuur is het gebruik van Henna kuur balsem aan te bevelen. Voldoende voor een behandeling. Lees eerst de bijgesloten gebruiksaanwijzing.

Ingredienten
Henna, Sodium picramate

Gebruik
Meng de henna color poeder met heet water in een glazen of porseleinen kom, tot u een cremeachtige substantie krijgt. Was het haar, breng de henna color met een grove kam gelijkmatig op het vochtige haar aan, dek het haar met folie of een douchemuts af en laat het inwerken. De inwerktijd moet minimaal 30 minuten tot 2 uur bedragen, daarna goed uitspoelen. Omdat elk haar individueel is, ontwikkelen de kleurnuances zich bij iedere haarsoort anders. Test dit voor de eerste behandeling beslist eerst uit met een pluk haar.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder