Tricel vloeibare groene goudzeepen weke (halfvaste) vaste groene goudzeep in kuipjes zijn goedkope en milieuvriendelijke (bijna cradle-to-cradle), maar bovenal heerlijke schoonmaakmiddelen

Toepassing:
Een paar scheutjes in een emmertje water doet wonderen voor het interieur. Bijvoorbeeld voor vloeren, tegels en sanitair. Het gebruik van Tricel goudzeep zorgt voor een blinkend resultaat met een heerlijke geur. Voor een extra blinkend resultaat adviseren wij om nog met schoon water afnemen. En daarbij doet u iets goeds voor het milieu: tricel goudzeep is gemaakt van sojaolie. Het bevat beslist geen fosfaten of andere chemische grondstoffen. Vanwege de ontvettende werking is Tricel goudzeep minder geschikt voor linoleum en marmer.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder