Voor de Urtekram conditioners worden natuurlijke basisoliën en essentiële oliën gebruikt om de conditie van het haar te verbeteren. Het doel van een conditioner is om het haar zacht te maken en makkelijker doorkambaar. De eerste conditioner ter wereld werd overigens ontwikkeld door de Fransman Pinaud. Hij noemde zijn uitvinding brillantine en was bedoeld om het hoofdhaar, baardhaar en snorren van mannen zacht te maken. In tegenstelling tot veel gangbare cosmeticahuizen, gebruikt Urtekram geen siliconen in haar conditioner.  Doordat een conditioner steviger is dan een haarlotion en heeft de eigenschap om de follikels van het haar te repareren.

Urtekram conditioner heeft voedende en verzorgende eigenschappen voor het haar. Daarnaast herstelt het haar en geeft het een mooie glans.  Urtekram conditioners bevatten geen synthetische conserveringsmiddelen en alcohol.

Uw haar wordt extra zacht indien u na de wasbeurt de Urtekam conditioner gebruikt. Een lichte conditioner die uw haar verzorgt en de extra voeding geeft zonder het te verzwaren.

Assortiment
Aloe vera –heropbouwend
Lavendel –alle haartypen; tip: lavendel conditioner kan prima preventief gebruikt worden tegen hoofdluis
Rozen –alle haartypen
No perfume –zonder parfum
Baby -speciaal voor de allerkleinsten, anti-allergisch en zonder parfum

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder