Vagimed is een medisch hulpmiddel dat wordt toegepast bij de behandeling van vaginale infecties en klachten zoals jeuk, een schraal gevoel, branderigheid en overmatige afscheiding.

Vagimed bevordert het herstel van het natuurlijke vaginale milieu. De capsules bevatten lactobacillus acidopilus. Deze melkzuurbacterie produceert melkzuur en is van nature aanwezig in een gezonde vaginale microflora. Een combinatie van actieve componenten (melkzuur, cranberry) reguleert de pH-zuurtegraad en helpt de hechting en uitbreiding van panthogenen (ziekteverwekkers) te voorkomen.

Ingredienten:
Microkristallijne cellulose, hypromellose, talk, lactobacillus acidophilus vysk8 70 mld, polycarbofil, gedroogd extract van kattendoorn (ononis spinosa), gedroogd cranberrysap, melkzuur, titaniumdioxide, calciumlactaat, magnesiumhydroxide, siliciumdioxide, calciumfosfaat.

Gebruik:
Gebruik Vagimed gedurende 6 dagen als behandelmethode. Breng eenmaal per dag een vaginale capsule in de vagina in. Breng de capsule in voordat u gaat slapen. Was de handen met warm water en zeep en zorg dat het gebied rond de vagina schoon en droog is alvorens u de capsule inbrengt. In het geval van vaginale droogheid wordt aanbevolen om de capsule met water te bevochtigen alsvorens deze in te brengen.

De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Fabrikant:
PK Benelux BV
Vluchtoord 17
5406 XP  Uden

12-2015

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder