Beademingsmasker laerdal pocket

Beademingsmasker in plastic etui.

Pocket Mask beademingsmasker

Inhoud verpakking:
Pocket Mask
Handschoenen
Desinfectiedoekje
Nederlandse gebruiksaanwijzing
Gele plastic verpakking

Gebruik
Kontroleer of de filter (indien bijgevoegd) stevig op zijn plaats is "geklikt" en duw met behulp van de duimen het masker open.
Sluit de eenrichtingsklep aan op het kegelvormige verbindingsstuk van het zakmasker. Draai de uitademingsklep weg van de "neuszijde" van het zakmasker.
Opmerking: Stap 3 to 5 zijn enkel van toepassing bij het beademen van
volwassenen en kinderen, niet bij babies.
Breng de rand van het zakmasker aan tussen de onderlip en de kin van de
patiënt. Op deze wijze wordt de onderlip naar beneden getrokken en blijft de mond van het slachtoffer open. Plaats de kant van het zakmasker met de vermelding "nose" over de neus van het slachtoffer.
Sluit af zoals op de tekening aangeduid.

Open de luchtwegen. Blaas langzaam in totdat de borstkas omhoog komt.
Neem uw mond van het masker weg en laat de patiënt uitademen.
Opmerking: Indien de patiënt braakt, verwijder het masker en maak de luchtwegen van de patiënt vrij. Reinig het zakmasker door het te schudden of de te verwijderen voorwerpen eruit te vegen. Blaas door de
eenrichtingsklep om de werking ervan te kontroleren. Plaats het zakmasker nu terug op het slachtoffer en ga verder door met de beademing

Reiniging:
Het zakmasker is herbruikbaar en makkelijk te reinigen. Bij gebruik op de oefenpop kan de eenrichtingsklep gereinigd worden en meerdere malen gebruikt, doch bij gebruik op een slachtoffer dient de eenrichtingsklep na eenmalig gebruik vervangen te worden.
Het filter dient steeds vervangen te worden na eenmalig gebruik.
Het zakmasker wassen en borstelen met een warm zeepsopje. Spoelen met helder water. Gedurende 10 minuten onderdompelen in een oplossing van 1 deel huishoudbleekmiddel en 64 delen water. 
Het masker NIET pasteurizeren, koken, gas- of stoomautoclaveren.
Opmerking: Indien het zakmasker kleverig wordt, reinigen zoals hierboven aangeduid

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder