De verzorgende scheerschuim van De Vergulde Hand heeft een drievoudige werking. De scheerschuim activeert de baardharen waardoor ze gemakkelijk af te scheren zijn. De scheerschuim beschermt de huid tijdens het scheren en het voorkomt irritaties dankzij de huidbeschermende en verzorgende bestanddelen.

Ingredienten
Aqua, TEA-stearate, TEA-palmitate, Isobutane, PEG-75 lanolin, Sodium Leuryl sulfate, Cocamide MEA, Propane, Glycerin, Sodium cetyl sulfate, Sodium myristyl sulfate, Sodium stearyl sulfate, Potassium stearate, Potassium palmitate, Parfum, Laureth-10, Butane, Benzyl salicylate, Linalool, Limonene, Hexyl cinnamal.

Gebruik
Schud de scheerschuimbus stevig voor gebruik
Houd de bus rechtop en spuit het scheerschuim op de vingertoppen
Verspreid het schuim over de baard
Scheer met de haargroei mee. Eerst wangen en keel, zodat het schuim kan inwerken op de zwaarder begroeide kin en bovenlip
Tenslotte uitscheren, dat wil zeggen tegen de haargroei in

Droog bewaren, buiten bereik van kinderen.

Waarschuwingen
Alleen voor uitwendig gebruik.

Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder