Test alert message!

Kala Namakzout

Geliefd zout dat veel in de Indiase keuken wordt gebruikt. Het zout bevat een hoog gehalte aan waterstofsulfide en ijzer. De geur is wellicht wat misleidend maar komt zeer goed tot zijn recht in vegetarische gerechten.

Ingredienten
Min. 97,15% NaCl, >0,26% Ca., >0,1% Mg, >1,339% SO4

Gebruik
Kan worden gebruikt in fruitsalades, groentengerechten, chutneys en Indiase schotels.

Fabrikant
Natrada
Geert Grotestraat 1
7411 GS  Deventer

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder