Vita Producten - Cosanogeen

Eicanoïdestofwisseling

B.R.E. producten zijn expedienten met een energetische werking op causaal niveau. De B.R.E. energievormen zijn positief en behoren tot het normale bio-chemische en fysiologische frequentiebereik.

Samenstelling per dagdosering van 3capsules:

Millefolium herba pulvis 900 mg
Witte leem 375 mg
Lecithine 45% 135 mg

Ingredienten
Millefolium herba pulvis, witte leem, lecithine (45%)

Allergeneninformatie
Bevat soja

Gebruik
Mits niet anders geadviseerd, opbouwen tot 1 x daags 23 capsules, in te nemen met ruim water op een door behandelaar bepaald tijdstip. Voor een maaltijd innemen als regele effectiever dan na de maaltijd, echter nooit minder dan 15 minuten voor de maaltijd. 
In combinatie van energetische middelen zoals homeopathie en/of Bachbloesemtherapie, acupunctuur etc heeft vaak, indien voor hetzelfde doel ingezet, een mindere werking tot gevolg.

Fabrikant:
Vita Producten BV
Gildenveld 49-53
3892 DD  Zeewolde

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

01-2015

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder