Test alert message!

Natuurlijke rustgever¹ 
Seda Day bevat o.a. kamille¹, meidoorn en slaapmutsje met een rustgevende en ontspannende invloed op lichaam en geest. Naast deze gestandaardiseerde plantenextracten bevat Seda Day ook diverse hoog gedoseerde B vitamines. 

Vitamine B1² is goed voor het geheugen, concentratie en gemoedstoestand. Vitamine B2³ en B6 dragen bij aan het energieniveau en ondersteunen bij vermoeidheid. 

Seda Day bevat stinkende ballote, kamille, meidoorn en slaapmutsje met een rustgevende en ontspannende invloed (bij stress en spanning). De toevoeging van de B vitamines B1, B2 en B6 draagt met 1 tot 2 tabletten per dag al bij aan voldoende energie. 

Dit product heeft een gestandaardiseerde kwaliteit en wordt vervaardigd volgens GMP normen en conform het gecertificeerde HACCP plan. 

•    Natuurlijke rustgever¹ 
•    Draagt bij aan het energieniveau³ en concentratie² 
•    Combinatie van plantenextracten en B vitamines

Samenstelling per  tablet 

 

% RI*

Extract van Stinkende ballote/ Ballota nigra

640 mg

 

Extract van Echte kamille/ Matricaria chamomilla

320 mg

 

 

Extract van Slaapmutsje / Eschscholtzia californica

240 mg

 

 

Extract van eenstijlige Meidoorn/ Crataegus monogyna

120 mg

 

 

Thiamine hydrochloride / vitamine B1

2,8 mg

255%

Riboflavine / vitamine B2

3,2 mg

229%

Pyridoxine hydrochloride / vitamine B6

4 mg

286%

*RI = Referentie-inname

Ingredienten
Extract van stinkende ballote (Ballota nigra); vulstof: cellulose; gestandaardiseerd extract van echte kamille (Matricaria chamomilla); gestandaardiseerd extract van slaapmutsje (Eschscholtzia californica); vulstoffen: calciumfosfaat, gemodificeerd zetmeel, hydroxypropylmethylcellulose, polydextrose, talk; gestandaardiseerd extract van eenstijlige meidoorn (Crataegus monogyna); bindmiddel: hydroxypropylcellulose; glansmiddelen: gehydrogeneerde katoenzaadolie, shellak, gefractioneerde kokosolie; antiklontermiddel: siliciumdioxide; pyridoxine hydrochloride (vitamine B6 );thiaminehydrochloride (vitamine B1); riboflavine (vitamine B2); kleurstoffen: titaandioxide, koperchlorofylline.

Gebruik:
1 á 2 tabletten per dag voor het eten.
Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoedingsperiode.

Fabrikant
Omega Pharma Belgie
Venecoweg 26
9810 Nazareth
Belgie

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder