Test alert message!

Voor een goede nachtrust¹
Seda Night is aan natuurlijk product met als werkstoffen slaapmutsje¹, stinkende ballote en sint-janskruid² voor een goede nachtrust¹, ook bij spanning en kortstondige stress². 

Het product heeft een dubbele werking. Enerzijds helpt Seda Night om te ontspannen door de toevoeging van stinkende ballote, anderzijds draagt het bij aan een goede nachtrust door het extract van slaapmutsje. 

Het derde hoofdbestanddeel is sint-janskruid, dat een rustgevende werking geeft bij spanning en kortstondige stress. 

1 tablet een half uur voor het slapengaan draagt al bij aan een goede nachtrust¹. 

Seda Night heeft een gestandaardiseerde kwaliteit en wordt vervaardigd volgens GMP normen en conform het gecertificeerde HACCP plan. 

•    Dubbele werking door de combinatie van slaapmutsje, stinkende ballote en sint-janskruid
•    Helpt ontspannen² en draagt bij aan goede nachtrust¹. 
•    Slechts 1 tablet nodig: een half uur voor het slapengaan 

Over Vitafytea 
Vitafytea is een Belgisch merk met een compleet en overzichtelijk assortiment voor de meest voorkomende gezondheidskwalen. Vertrouwde kwaliteit & veiligheid, ondersteund door vele professionals. De toepassingsgebieden op de verpakking zijn eenvoudig te herkennen aan de kleurcodes en weergegeven segmenten.

Samenstellign per tablet 

 

Extract van Slaapmutsje / Eschscholtzia californica

225 mg

Extract van Stinkende ballote / Ballota nigra

225 mg

Extract van Sint-Janskruid / Hypericum perforatum

150 mg

Ingredienten
Vulstoffen: cellulose, polyvidone, maltodextrine, hydroxypropylmethylcellulose; gestandaardiseerd extract van slaapmutsje (Eschscholtzia californica); extract van stinkende ballote (Ballota nigra); gestandaardiseerd extract van Sintjanskruid (Hypericum perforatum); bevochtigingsmiddel: natriumcarboxymethylcellulose; antiklontermiddel: siliciumdioxide; glansmiddelen: magnesiumstearaat, talk, shellak; kleurstoffen: titaandioxide, indigotine.

Gebruik:
1 tablet per dag een half uur voor het slapengaan.
Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoedingsperiode. Bij gebruik van medicijnen gelieve uw arts te raadplegen in verband met de interacties tussen Sint-Janskruid en de geneesmiddelen die u neemt.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren. 

Fabrikant:
Omega Pharma Belgie
Venecoweg 26
9810 Nazareth
Belgie

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder