Test alert message!

DPP IV gluca digestIngrediënten per laagste dagdosering (1 capsule):

Protease mix 100 mgWaarin:

Protease (Asparagillus. Oryzae) – 30.000 HUT 60 mg

protease (Asparagillus Oryzae) - 500 DPP-IV 30 mg

protease (Asparagillus Melleus) - 8,5 AP 10 mgToevoegingen:

cellulose, siliciumdioxide.

Vegetarische Capsule: hydroxypropyl methyl celluloseGebruik:

1 capsule aan het begin van maaltijd/snack. Bij onvoldoende resultaat mag de inname langzaam verhoogd worden.: (De benodigde dosering hangt sterker af van de hoeveelheid genomen voedsel dan van het lichaamsgewicht). De capsule mag opengebroken worden en de inhoud gemengd worden met de eerste happen voedsel. Verwijder resten voedsel met enzymen van de mond en mondholte om irritatie van de weefsels te voorkomen. Gebruik wordt niet geadviseerd tijdens zwangerschap en het geven van borstvoeding.Opmerking.

Het product is gestandaardiseerd wat betreft de HUT, AP en DPP-IV activiteit.

Dipeptidyl peptidase IV (DPP-IV) is een prolyl-amino-dipeptidase, dat gewoonlijk gevormd wordt door de cellen van de borstelzone van de dunne darm. Het enzym is essentieel voor de volledige vertering van proline-bevattende eiwitten uit de voeding, zoals gluten en caseïne.


Fabrikant

Vital Cell Life 

Regulierenring 9

3981 LA Bunnik

Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder