Gebruik Vitalize Eiwitshake tussendoor of in plaats van een maaltijd. Eiwitten dragen bij tot de instandhouding en groei van de spiermassa. Vitalize Eiwitshake lost uitstekend op en is vrij van aspartaam. Beschikbaar in de heerlijke smaken Vanille, Aardbei en Chocolade. Geschikt voor dagelijks gebruik.

Inhoud: 450 gram
Gebruik: 20 gram per portie
Gebruiksduur: 22 porties
Smaken: Vanille, Aardbei, Chocolade

SAMENSTELLING DAGDOSERING* ADH**

Per 100 gram Per portie van 20 gram

Kcal / Kj 376 / 1580 Kcal / Kj 75 / 315

Eiwit 39 gram Eiwit 8 gram

Koolhydraten 40 gram Koolhydraten 8 gram

Vet 6 gram Vet 6 gram

Vezels 5 gram Vezels 5 gram

INGREDIENTEN

Whey eiwit isolaat, palatinose, whey eiwit concentraat, maltodextrine, micellar casein, MCT’s (uit kokos), waxy maize, inuline, aroma, xantaangom, creamer, sucralose, emulgator soja (lecithine).

ALLERGEEN INFORMATIE

Bevat (koe)melkeiwit, soja en lactose. Bevat geen gluten, gist, suiker, conserveermiddelen, kunstmatige geur- en kleurstoffen.

BEREIDING

Neem in plaats van een maaltijd of als tussendoortje 20 gram Vitalize Eiwitshake. Doe ca. 250 ml halfvolle of magere melk in een shaker en voeg één schep Eiwitshake Vanille toe. Meng krachtig tot het poeder helemaal is opgelost. Drink gedurende de dag voldoende water (minimaal 1,5 liter).

GEBRUIK:

Houdt u zich aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Gebruik Vitalize Eiwitshake niet bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Donker, droog en goed afgesloten bewaren bij kamertemperatuur (15-25°C). Gebruik Vitalize Eiwitshake niet als enige voedingsbron. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals, een gevarieerde, evenwichtige voeding. Maaltijdvervangers zijn niet aan te raden voor zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven.

HOE BEWAART U VITALIZE EIWITSHAKE?

· Buiten het bereik van jonge kinderen houden.

· Bewaren bij kamertemperatuur (15-25 °C).

· Bewaar in de oorspronkelijke verpakking ter bescherming tegen licht.

· Niet gebruiken na de op de pot vermelde uiterste gebruiksdatum.

Vitalize Eiwitshake is met de grootste zorg is samengesteld. Een gezonde levensstijl is belangrijk evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder