Test alert message!

Groenlipmosselolie-NZ is een gestabiliseerd lipidenextract (GlycOmega-Oil™) op basis van CO2-extractie. De groenlipmossel (Perna canaliculus) die gebruikt wordt, komt van Aroma NZ, uit de uitzonderlijk schone wateren van Nieuw-Zeeland. Het donkere, amberkleurige olie-extract dat verkregen wordt, bevat een uniek complex van 5 typen vetten: sterolen, sterolesters, polaire lipiden, triglyceriden en wel meer dan 30 verschillende vetzuren, waaronder eicosapentaeenzuur (EPA, 20:5 ?-3), docosahexaeenzuur (DHA, 22:6 ?-3) en een variant van eicosatetraeenzuur (ETA, 20:4 ?-3), een relatief nieuw ontdekt omega
3-vetzuur, met speciale eigenschappen. Hiermee is groenlipmosselolie een volstrekt ander product ten opzichte van visolie, met een heel andere samenstelling. Daarnaast is er steeds meer wetenschappelijke aandacht voor de rol van furaanzuren, die van nature voorkomen in de groenlipmossel en ook weer unieke eigenschappen hebben. Uit studies blijkt dat deze unieke combinatie en specifieke bestanddelen ervoor zorgen dat in de meeste situaties volstaan kan worden met lage doseringen.

Samenstelling :
Samenstelling per 2 softgels:
(dagdosering)

Nieuw-Zeelandse groenlipmosselolie (GlycOmega-Oil™)
Waarvan (onder andere):
Docosahexaeenzuur (DHA)
Eicosapentaeenzuur (EPA)
Docosapentaëenzuur (DPA)
Alfa-linoleenzuur (ALA)

Ruw parelzaadolie (Ahiflower™)
Waarvan (onder andere):
Alfa-linoleenzuur (ALA)
Stearidonzuur (SDA)
Gamma-linoleenzuur (GLA)
Linolzuur (LA)
Oliezuur (OA)

200 mg

25 mg
40 mg
2 mg
2 mg

200 mg

90 mg
36 mg
10 mg
20 mg
20 mg

GlycOmega-Oil™ is een handelsmerk van Aroma New Zealand Ltd. Ahiflower™ is een registreerd handelsmerk van Nature’s Crops International.

Bevat geen:
Gluten, lactose, soja, GMO, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Gebruik
2 softgels per dag bij een maaltijd met water innemen, of zoals geadviseerd.

Ingrediënten:
Nieuw-Zeelandse groenlipmosselolie (uit weekdieren), ruw parelzaadolie (Buglossoides arvensis), rundergelatine (softgelcapsule), water, bevochtigingsmiddel: glycerol, antioxidanten: rozemarijnextract, gemengde tocoferolen, ascorbylpalmitaat.

Dit product is een voedingssupplement (Vetzurenpreparaat).

Houd u aan de aanbevolen dosering.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder