Test alert message!

Dit product bevat 10 mg monacoline K uit rode gist rijst én 50 mg ubiquinol, de biologisch actieve vorm van Q10 (ubiquinon). Monacolines in rode gist rijst verlagen (in meer of mindere mate) de lichaamseigen aanmaak van co-enzym Q10, waardoor aanvullende suppletie van Q10 (bij voorkeur in de vorm van ubiquinol) nodig of gewenst kan zijn. Ubiquinol wordt beter opgenomen en leidt tot een grotere biologische beschikbaarheid dan Q10 in de vorm van ubiquinon. In dit product wordt gebruik gemaakt van Ubiquinol™ van de Japanse firma Kaneka, dé pionier en specialist op het gebied van Q10 en ubiquinol. Rode gist rijst is een belangrijk onderdeel van de Aziatische keuken. Het wordt er al eeuwenlang in grote hoeveelheden geconsumeerd. Rode gist rijst ontstaat door fermentatie van rijst
met de gist Monascus purpureus waardoor de rijst een donkerrode kleur krijgt. Tijdens het fermentatieproces ontstaan de kenmerkende inhoudsstoffen. De belangrijkste daarvan is monacoline K. Een dagelijkse inname van 10 mg monacoline K uit rode gist rijst draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed. Als basis wordt onbespoten rijst gebruikt, die vrij is van pesticiden en andere verontreinigingen en vrij van gentechniek. Dit voedingssupplement wordt eveneens gecontroleerd op de afwezigheid van citrinine. Dit is een onwenselijk bijproduct dat kan ontstaan tijdens het fermentatieproces. Er zijn veel kwaliteitsverschillen op de markt. De dosering en standaardisatie van de werkzame stoffen van verschillende rode gist rijstproducten blijkt erg te variëren.
Daarnaast kan het gehalte aan contaminanten, zoals citrinine, een punt van aandacht zijn. Daarom is het belangrijk voor een product te kiezen van een betrouwbare leverancier waarvan de kwaliteit goed geborgd wordt.

een dagelijkse inname van 10 mg monacoline K uit rode gist rijst draagt bij tot de
instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed

Samenstelling per capsule
(dagdosering)
Rode gist rijst 333 mg
Waarvan monacoline K 10 mg
Ubiquinol (Kaneka Ubiquinol™) 50 mg

Kaneka Ubiquinol™ en het kwaliteitszegel zijn geregistreerde handelsmerken van Kaneka
Corp. Ubiquinol is de biologisch actieve vorm van Q10.

Ingredienten
Rode gist rijst (Monascus purpureus; bevat 3% monacoline K), rijstconcentraat (Oryza sativa),
ubiquinol, vegetarische capsule (pullulan, uit gefermenteerd cassave-zetmeel).
Bevat mogelijk sporen van soja.

Gebruik
1 capsule per dag bij een maaltijd innemen. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Als u medicijnen neemt, raadpleeg dan eerst een deskundige alvorens dit product te
gebruiken. Vermijd gebruik van grapefruit(sap). Niet gebruiken tijdens zwangerschap of
borstvoeding. Niet geschikt voor kinderen.

Fabrikant
Vitals Voedingssupplementen bv
Pieter Lieftinckweg 29
1505 HX Zaandam

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder