Helpt bij het sneller in slaap vallen.
Helpt de ervaring van jetlag te verlichten.

Melatonine is een natuurlijk hormoon dat bij alle mensen (en meeste dieren) aanwezig is. Het helpt bij het reguleren van de biologische klok en ondersteunt het immuunsysteem. 

Melatonine wordt onder invloed van de natuurlijke dag en nacht cycli uitgescheiden in de avond en vermindert in de ochtend.

Melatonine helpt bij het bevorderen van de slaapbereidheid en helpt bij het sneller in slaap vallen.

Melatonine helpt bij het verlichten van de ervaringen van jetlag. 

De Nutura Melatonine Spray is gemakkelijk mee te nemen en handig in het gebruik, bijvoorbeeld op reis en in het vliegtuig. Even sprayen, geen gedoe met water.

Bevat: Melatonine

- Helpt bij het sneller in slaap vallen.
- Helpt de ervaring van jetlag te verlichten.

Samenstelling
Ingrediënten /         Per dagdosering                 %

Hoeveelheden           (= 8 pufjes)                    RI**


Melatonine                        3 mg                       *

** RI=Referentie inname
- * Geen RI vastgesteld

Ingredienten
Gezuiverd water; oplosmiddel: plantaardige glycerol; natuurlijke smaakstof: mint; alcohol; kaliumsorbaat; plantaardige zoetstof: steviolglycoside (stevia); melatonine.

Gebruik
Voor het eerste gebruik - druk 4 tot 6 maal op het pompje om deze te activeren. Rustig schudden voor gebruik. Spray direct in de mondholte. Aanbevolen hoeveelheid: naar behoefte 1 tot 8 pufjes op bedtijd. Elk buisje bevat ± 240 afgemeten sprays. Aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Bewaren op kamertemperatuur. Ten minste houdbaar & chargenummer:  zie bodem spray. Voorkom sprayen in ogen.  
WAARSCHUWING: Uitsluitend voor volwassenen. Niet te gebruiken door kinderen, zwangere of zogende vrouwen. Indien u onder behandeling bent, auto-immuunziekten of mentale aandoeningen heeft, consulteer uw arts voor gebruik van melatonine. Bestuur geen voertuigen en bedien geen gevaarlijke apparatuur na gebruik van melatonine.
Niet gebruiken in combinatie met medicijnen die het centraal zenuwstelsel onderdrukken, zoals antidepressiva en kalmerende middelen (slaapmiddelen).

Fabrikant
The Health Connection
Hogeweg 26
1401TL Bussum

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder