Steve is het eerste en enige hulpmiddel waarmee men zelfstandig en eenvoudig alle soorten elastische kousen aan en uit kan trekken. Bukken is niet meer nodig. Schuif de steunkous over het frame. Pak beide handvatten vast, plaats de voet in de kous en schuif deze over de voet. Om de kousen uit te trekken, schuift men de ring met de opening naar voren tussen de kous en het been. Tot onder de kuit schuift men de ring naar beneden. Zet Steve op de ring en druk deze verder naar beneden. Zodra de wieltjes op de grond staan duwt men Steve naar voren en trekt men het been uit de kous. De aan- en uittrekhulp is verkrijgbaar in twee maten. Maat S/M voor mensen met een kuitomvang van 30 tot 38 cm en maat L/XL voor mensen met een kuitomvang van 38 – 46 cm.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder