De sta-op-hulp is een zitting die men op de stoel plaatst en die mee helpt om op te staan door middel van een extra zetje. Het kan gebruikt worden in een zetel of rolstoel. De sta-op-hulp staat ‘omhoog’ als men wil gaan zitten en voorkomt hiermee dat men niet zo ver hoeft te zakken als men plaats neemt. Als men weer opstaat gaat de zitting ‘mee’ en ondersteunt totdat men het punt heeft bereikt zelfstandig rechtop te kunnen gaan staan. Het liftmechanisme is instelbaar in 6 standen. Kies de stand die het beste past bij het gewicht zodat men optimaal gebruik kan maken van de functie die dit hulpmiddel biedt. Zo ‘tilt’ de zitting 80% van het gewicht op. De zitting is voorzien van een comfortabel kussen gemaakt van foam met een polyester/katoenen overtrek.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder