Test alert message!


12-Uurtje is een smakelijke reep met een 'bite'. Ideaal om als lunch en/of ontbijt te gebruiken, want het is een maaltijdvervangend product voor gewichtsbeheersing. Past uitstekend in een energiebeperkt dieet. 

Ingredienten:
Melkchocolade (17,2%)(suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator (sojalecithine), aroma's), melkeiwit, fructose-glucosestroop, stabilisator (sorbitolstroop), pinda (6,1%), soja-eiwit, voedingsvezel (acaciagom), appel-peer concentraat, sojagranulaat, oligofructose, mineralen (kaliumfosfaat, natriumcitraat, calciumfosfaat, magnesiumoxide, ijzer(III)difosfaat, zinkoxide, kopersulfaat, mangaansulfaat, kaliumjodide, natriumseleniet), rijstebloem, zonnebloemolie, voedingzuur (citroenzuur), zout, aroma's, vitamines (C, B3, E, B5, B2, B6, B1, A, foliumzuur, biotine, D, B12).

Allergeneninformatie
Bevat melk, lactose, soja  en pinda. Kan sporen bevatten van tarwe, gluten, noten en sesamzaad.

Samenstelling:

Voedingswaarde per 100 gram:

Energiewaarde 359 kcal / 210 kJ
Eiwitten 23,1 gram
Koolhydraten 40,0 gram
waarvan suikers 25,5 gram
Vetten 11,3 gram
waarvan verzadigde vetzuren 5,0 gram
Voedingsvezels 7,5 gram
Natrium 0,3 gram

Vitamines en mineralen:

    % ADH*
Vitamine A 395 mcg 29
Vitamine D 2,8 mcg 32
Vitamine E 5,6 mg 27
Vitamine C 25,4 mg 18
Vitamine B1 0,6 mg 33
Vitamine B2 0,9 mg 36
Vitamine B6 0,9 mg 35
Vitamine B12 0,8 mcg 18
Niacine 10,1 mcg 37
Foliumzuur 113 mcg 33
Panthotheenzuur 1,7 mg 17
Biotine 28 mcg 33
Calcium 363 mg 26
Fosfor 587 mg 49
Magnesium 99 mg 15
IJzer 9,5 mg 39
Jodium 74 mcg 29
Zink 6,3 mg 36
Kalium 917 mg 27
Selenium 31 mcg 33
Koper 0,6 mg 36
Mangaan 0,6 mg 17

* ADH = Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Gebruik:
1 reep is een volwaardige maaltijd en levert slechts 210 kcal. 1 Reep bevat teminste 30% van de dagelijkste aanbevolen hoeveelheid vitaminen en minteralen voor energiebeperkte diëten.

Fabrikant:
Nutrition & Sante Benelux BV
Medialaan 30
B-1800 Vilvoorde
België

11-2014


12-Uurtje is een smakelijke reep met een 'bite'. Ideaal om als lunch en/of ontbijt te gebruiken, want het is een maaltijdvervangend product voor gewichtsbeheersing. Past uitstekend in een energiebeperkt dieet. Verkrijgbaar in diverse heerlijke smaken.

Disclaimer! Resultaten kunnen per persoon verschillen en zijn niet alleen afhankelijk van het gebruik van dit product maar van meerdere factoren. Een klein percentage van de gebruikers kan met dit product binnen korte tijd veel afvallen, maar gewichtsverlies kan niet voor iedereen worden gegarandeerd. Geleidelijk afvallen is het beste. Niet alleen voor je gezondheid, maar ook om het jojo-effect te vermijden. Als je afvalt is het soms lastig om alle vitamines en mineralen binnen te krijgen die je nodig hebt. Het kan geen kwaad om uit voorzorg extra multivitamines en mineralen te slikken. Op de verpakking staat hoeveel procent van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid (ADH) erin zit. Er bestaan geen wondermiddelen die vet binnen no time afbreken. Het belangrijkste is om een gezond eetpatroon te ontwikkelen. Maaltijdvervangers kunnen eventueel het ontbijt of de lunch vervangen.
12-uurtje Pinda Noga, een heerlijke kant-en-klare maaltijdreep, makkelijk mee te nemen als lunch!

Slechts 209 kcal
Rijk aan eiwitten

Ingrediënten: Melkchocolade 17% (suiker, cacaoboter, volle MELKpoeder, cacaomassa, emulgator: SOJAlecithinen, aroma's), MELKEIWITTEN fructoseglucosestroop, glucosestroop, stabilisator: sorbitolstroop, PINDA 6,1%, SOJAEIWIT, verdikkingsmiddel: acaciagom, appel-peerconcentraat, SOJAgranulaat, oligofructose, mineralen (kaliumfosfaat, natriumcitraat, calciumfosfaat, magnesiumoxide, ijzerdifosfaat, zinkoxide, kopersulfaat, mangaansulfaat, kaliumjodide, natriumseleniet), rijstebloem, zonnebloemolie, voedingszuur: citroenzuur, zout, aroma's, vitaminen (C, B3, E, pantotheenzuur, B2, B6, B1, A, foliumzuur, biotine, D, B12).

Het vervangen van twee maaltijden per dag binnen een energiebeperkt dieet, draagt bij tot gewichtsverlies. Het vervangen van één maaltijd per dag binnen een energiebeperkt dieet, draagt bij tot gewichtsbehoud. Het is belangrijk evenwichtig en gevarieerd te eten en een gezonde levensstijl na te leven. Vergeet niet dagelijks voldoende te drinken.
Repenactie

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder