Test alert message!
• Tegen nare geurenTot 100% meer frisheid*

*In vergelijking met de geurconcentratie van vaste toiletblokken.Witte Reus Duo-Actief combineert het gemak van een vloeibare WC reiniger en een luchtverfrisser in één enkel product:

1 Het blauwe compartiment bevat reinigingselementen die kalk en ander vuil verwijderen en zo uw toilet hygiënisch schoon houden.

2 Het lichtgroene compartiment bevat een evenwichtige combinatie van twee technologieën, die ervoor zorgen dat nare geuren worden bestreden en geneutraliseerd:- Neofresh: Een slimme mix van speciale aroma's die ongewenste geuren op een krachtige manier neutraliseren.

-X-odor: De stank-moleculen worden als een magneet gevangen en ingekapseld.1 - Klik de flacon in de houder vast.

2 - Hang de houder aan de rand van het toilet.Opgelet:

Druk beide compartimenten van de flacon stevig in de houder.WaarschuwingVeroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen/oog bescherming dragen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water en zeep wassen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Inhoud/verpakking afvoeren volgens de regels geldend in uw streek.Ingrediënten: (646/2004/EC):, 15 - < 30% anionogene oppervlakte actieve stoffen, < 5% niet ionogene oppervlakte actieve stoffen, Andere ingrediënten: parfums, citronellol, hexyl cinnamal, butylphenyl methylpropional, alpha-isomethyl ionone, linalool.Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder