Test alert message!

Witte Reus Toiletblok Kracht Actief Lavendel


Witte Reus zorgt voor een hygiënisch schoon toilet.


Op zoek naar een makkelijke manier om je toilet schoon en fris te houden? Witte Reus Kracht Actief Lavendel wcblok zorgt voor een schoon en fris toilet van de eerste tot de laatste spoelbeurt. Het Witte Reus Kracht Actief toiletblok bestaat uit een formule met 4 actieve functies: reinigend schuim, anti-kalk formule, vuilbeschermer en extra frisheid. De Kracht Actief toiletreiniger range bevat het luchtverfrissereffect die ervoor zorgt dat de badkamer lange tijd met een frisse lavendel geur wordt gevuld.


Het karton en de houder zijn 100% recyclebaar. Om te recyclen, scheid het karton van de plastic verpakking. Probeer ook de frisse geur van de andere Witte Reus Kracht Actief toiletblok varianten.


Witte Reus Kracht Actief Lavendel zorgt voor een schoon toilet en een heerlijke frisse geur van de eerste tot de laatste spoelbeurt. Het toiletblok heeft 4 actieve elementen:  • Het reinigend schuim reinigt uw toilet bij elke spoelbeurt
    De anti-kalk formule voorkomt de vorming van kalkaanslag
    De vuilbeschermer voorkomt de vorming van vuil tussen de schoonmaakbeurten door
    Verspreidt een frisse lavendel geur van de eerste tot de laatste spoelbeurt en zorgt voor een schoon en fris toilet

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder