Test alert message!

Witte Reus Toiletblok Kracht Actief Pro Nature Munt Eucalyptus


Witte Reus Kracht Actief Pro Nature Munt Eucalyptus zorgt voor een schoon en fris toilet door middel van natuurlijke ingrediënten.


Witte Reus Pro Nature toiletblok is een duurzame en handige manier om te zorgen voor een schoon toilet van de eerste tot de laatste spoelbeurt. Het Witte Reus Pro Nature wc blok bestaat uit een 100% gerecyclede verpakking en houder. Daarnaast ondersteunt Witte Reus Pro Nature de Plastic Bank, een sociale onderneming die het plastic in de oceaan wil verminderen en kansen biedt aan mensen in armoede.


Het karton en de houder van de toiletreiniger zijn 100% recyclebaar. Om te recyclen, scheid het karton van de plastic verpakking.  • Reinigt je toilet bij elke spoelbeurt & voorkomt de vorming van vuil

  • Formule bevat natuurlijke ingrediënten en is vrij van siliconen

  • Op de natuur geïnspireerde munt- en eucalyptus geur voor extra frisheid

  • Toiletblok met een 100% gerecyclede plastic houder* en karton

  • Ondersteunt sociale onderneming Plastic Bank om het plastic in de oceaan te verminderen en kansen te bieden aan mensen armoede in Haïti


(*exclusief additieven)


Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder