Baanbrekend boek dat een volledig nieuwe kijk biedt op schizofrenie. De psychiatrische behandeling zit al jaren op het dode spoor van de 'dopamine-hypothese', waardoor de behandelingsresultaten van deze ziekte armzalig zijn.

Dit boek maakt helder dat de symptomen niet het gevolg zijn van een teveel aan dopamine, maar van een teveel aan het hallucinogene adrenochroom. Deze aanmaak wordt bevorderd door de typische kenmerken van de geïndustrialiseerde maatschappij, zoals stress, allergieën, voedingstekorten en de consumptie van suiker. Deze 'triggers' spelen vooral mensen met bepaalde genetische afwijkingen parten. Het genetische noodlot heeft altijd al bestaan. Zo is schizofrenie al duizenden jaren bekend en kwam ruwweg bij één op de 2000 inwoners voor. Maar de laatste 150 jaar, met de opkomst van de industrialisatie, is het aantal psychisch gestoorde mensen - grotendeels met het schizofreniesyndroom - bovenmatig toegenomen, vooral in stedelijke gebieden.

Dit boek is een must voor patiënten en hun naasten, maar ook voor mensen die beroepsmatig betrokken zijn bij psychiatrische aandoeningen.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder