Test alert message!

Zarqa Dode zeezout treatment lotion

Dode Zee zout heeft van nature een intensieve zuiverende werking. Rode plekken, dode huidschilfers en puistjes worden minder door de positieve werking op het celvernieuwingsproces van de huid. Het kuren aan de Dode Zee met Dode Zee modder en zout wordt al eeuwenlang als heilzaam ervaren. 

Zarqa Dode Zee Zout Behandellotion is op basis van sterk geconcentreerd Dode Zee zoutwater en is ideaal in gebruik indien je zelf geen bad hebt. Voor veel huidbehandelingen wordt sprayen of het vochtig deppen van de huid met Dode Zee zout altijd geadviseerd. Zorg dat je de Zarqa Dode Zee Zout Behandellotion aanbrengt op de gereinigde huid. Hierdoor kan de huid de werkstoffen van een kuurproduct of crème goed opnemen. 

Ingredienten
Aqua, maris sal 25, sodium hyaluronate

Gebruik
Reinig eerst de huid. Maak vervolgens de huid of de te behandelen huidplekken met de spray goed nat, zodat de heilzame mineralen hun werk kunnen doen. Laat dit even intrekken en vervolg de rest van de voor jouw probleem geadviseerde behandeling. Ook kan je ervoor kiezen om de Zarqa Dode Zee Zout Behandellotion af te spoelen. Mocht je de behandellotion te geconcentreerd vinden, dan kan deze worden verdund met water.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder