Een gereinigde, schone huid is de beste basis voor je dagelijkse verzorging. De eerste stap in je Zarqa routine is dan ook het reinigen van je gezicht. De reinigingslotion voor de gevoelige huid van Zarqa is zeer zacht dankzij het speciale anti-irritant complex en de Dode Zee mineralen. 

De Zarqa reinigingslotion voor de gevoelige huid werkt verzachtend en reinigt bovendien intensief, zodat het verzorgende product optimaal kan worden opgenomen door de huid. De reinigingslotion verwijdert vuil en make-up resten gemakkelijk en is pH-huidneutraal.

- verfrist, kalmeert en reinigt de gezichtshuid 
- met anti-irritiant complex
- geschikt voor de droge, gevoelige en gecombineerde huid 
- vrij van parfum, allergenen en conservering

Ingredienten
Aqua, glycerin, methylpropanediol, polysorbate, propylene glycol, caprylyl glycol, ethylhexylglycerin, lactic acid, phenylpropanol, maris sal, sodium hydroxide, sodium carboxymethyl beta-glucan

Gebruik
Gebruik de lotion in combinatie met de Zarqa reinigingsmelk. Met de lotion verwijder je de laatste restjes vuil en make-up.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder