Rijke creme voor de dagelijkse verzorging van het gezicht. Voor alle huiden boven de 50+. UVA / UVB filter om de huid te beschermen tegen huidveroudering door zonlicht. Effectief versterkt de collagene en elastine vezels. Herbouwt de interne structuur van de huid. Voorkomt dat de huid gaat verslappen, verzacht rimpels Vermindert rimpels en verbetert de elasticiteit van de huid. Hydrateert de opperhuid en vermindert de ruwheid. Jasmijn boter / EFA's van olijf, kokos, palm en koolzaadolie Vult het tekort aan lipiden. Zichtbaar voedt en verzacht de opperhuid. Van toepassing op gezicht en hals. Perfect ook als make-up basis. Hoofdingrediënten Calciumcomplex Genisteïne Hyaluronzuur Jasmijnolie Lange-lifting eiwitten Micro-collageen Fytohormonen UVA / UVB biologische filters Meer producten in deze lijn Nachtcreme Micellar water Anti-Rimpel serum Anti-Rimpel Oog creme

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder