Rijke creme voor de dagelijkse nachtverzorging. Voor alle huiden boven de 50+ Herstelt de natuurlijke huidstructuur Micro-collageen / genisteïne / hydroxyproline Versterkt de dichtheid van het bindweefsel. Verstevigt de huid en voorkomt verlies van elasticiteit. Hydrateert de opperhuid en vermindert de ruwheid. Jasmijn boter / EFA's van olijf, kokos en koolzaadolie Vult het tekort aan lipiden. Voedt en verzacht de opperhuid. vermindert huidverkleuringen Japanse mandarijn extract Verheldert pigmentvlekken en egaliseert de huid toon. Bewezen effectiviteit * - Rimpels verminderd met 24% - Gladheid verbeterde met 43% - Ruwheid verminderd met 42% * resultaten bewezen in in-vivo testen na 28 dagen behandeling Van toepassing op gezicht en hals. Hoofdingrediënten Calciumcomplex Genisteïne Hyaluronzuur Hydroxyproline Japanse mandarijn extract Jasmijnolie Micro-collageen Meer producten in deze lijn Dagcreme Micellar water Anti-Rimpel serum Anti-Rimpe oog creme

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder